Inntektskilder og dugnader

 

GRASROTANDELEN:

«Grasrotandelen» gjennom Norsk Tipping skal erstatte de pengene korpset før tjente gjennom spilleautomater. Grasrotandelen er en ordning som vil gjøre det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på inntil 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til en lokal organisasjon. Husk at Grasrotandelen ikke koster noe. Den påvirker verken innsatsbeløp eller eventuell premie.
Det vil si; hvis du leverer inn Lotto/Tippe-kuponger, kan du velge å gi 5% av innsatsbeløpet til et lag eller en forening som du ønsker å støtte – uten at det koster deg noen ting! For oss som mottar summen, har det STOR betydning! Vi i Tynset Skolemusikkorps vil bli kjempeglade dersom du velger oss som din Grasrot-mottaker!

• Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett via https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og på spillterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.

• Du oppgir vårt organisasjonsnummer 979674902 hos kommisjonæren, eller taster det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene.

 

FLASKEINNSAMLING:

TSMK samler inn flasker 2 ganger i året! Dette er en viktig del av våre inntekter.

 

JULEBASAR:

Avholdes hvert år. Flotte premier, penger settes inn på konto 1885 10 92540

 

 

KAKE OG BLOMSTERLOTTERI

Avholdes en gang hvert år.

 

BÆREHJELP I KULTURHUSET:

EN VIKTIG DUGNAD SOM GIR GIR OSS MULIGHETEN TIL Å DRIFTE KORPSET – BLANT ANNET TIL KJØP AV INSTRUMENTER – UNIFOMER OG TILSKUDD TIL TUR OG STEVNE.

Husk å si JA neste gang DU blir spurt!! Dette gjelder både voksne og ungdom som spiller i korpset. Husk å ta med arbeidshansker når du skal være med som bærehjelp for Riksteateret og andre!

Det er veldig viktig å møte helt PRESIS til oppgitt tidspunkt, fordi det er et eget system for innbæring av utstyret som krever at et visst antall personer er tilstede akkurat i det oppdraget starter.

Kontaktperson:

Geir Arne Mælan, tlf.: 415 63 703

 

SPONSORER:

TSMK takker for støtten fra velvillige sponsorer

Sparebank1 Østlandet

 

Legg inn en kommentar