Inndeling av aspirantdrillen i to grupper

Hei alle foreldre til de flinke drillaspirantene våre, og vel overstått to flotte Disneyforestillinger!

Vi har hatt en evaluering med drillkontakter og instruktører og vurderer det dithen at det vil fungere bedre å dele aspirantdrillen inn i to grupper – ei kl 15 – 16 og ei kl 16 – 17.

Hjelpetrener Elisabeth vil ikke kunne være med Eira på treningene utover våren og det vil gi større utbytte for den enkelte med ei litt mindre gruppe. Ved samkjøring av koreografier etc vil Eira kunne kjøre gruppa samlet. Eira vil sette opp forslag til gruppe til neste øvelse. Om det er noen som har spesielle ønsker m.h.t. til tidspunkt så send melding til Eira på mobil: 906 05 398. Det er fint om dere fremover også kan sende melding om utøver ikke kommer på øvelsen😊

Vi trenger minst en drillkontakt til, og en som kan være reserve. Hege Fossum er drillkontakt for gruppa som trener kl 15 – 16. Kjempefint om dere som har lyst og anledning melder dere til meg.

Drillkontaktens oppgave består i å være tilstede på øvelsen å sørge for at drillinstruktør kan ha fokus på instruksjon og trening.

 

TSMK har følgende felles regler for alle drilltroppene:

Alle skal møte i tide og være klar til øvelsen skal starte.

  1. Når øvelsen pågår skal alle følge instruktørens beskjeder.
  2. Det skal kun oppholde seg personer tilhørende den enkelte drilltropp i øvingslokalet, og INGEN SKAL BARE inn for å se da dette vil være forstyrrende.
  3. Man skal ikke forstyrre andre dersom man har pause mens andre øver.
  4. Det skal ALLTID være en voksen til stede for å hjelpe instruktør(er) å holde ro og orden under øvelsen.

 

Vi vil nå fremover øve mot vårkonserten som er 13. april og selvfølgelig 17. mai. Kommer tilbake med mer info. om dette. Last ned årshjulet til TSMK her: http://www.tsmk.no/wp-content/uploads/%C3%85rshjul-TSMK-2018-2019.pdf

 

Håper å høre fra flere drillkontakter og håper på mange motiverte drillspirer utover våren😊

 

Beste hilsen

Linda M. Ramberg

Nestleder Tynset Skolemusikkorps

Mobil: 928 03 694