Korpstur 22. – 24. juni 2018

* Bussen pakkes torsdag 21.juni. Møt opp bak kulturhuset kl 19.00.

* Det blir avreise kl. 07.00 fredag 22.juni. Møt opp i god tid, og ta en reisesyketablett i god tid før avreise hvis det er behov. Styreleder tar kontakt med de aktuelle skolene om fravær denne skoledagen.

* Vi tar en stopp på Hovdmoen. Enkelte foreldre vil få i oppgave å bake pizzasnurrer som vi spiser der.

* Neste matpause blir på Hadeland. Her vil det bli servert enten 2xpølse og pommes frites eller pasta bolognese – det må være minst 15 stk som vil ha pasta for at det skal bli et alternativ. Vi tar opp bestilling enten på siste øvelse før avreise eller på bussen – fint om alle som skal være med tenker igjennom hva de vil ha.

* Sterke ønsker fra bussjåføren:

– Ikke overdreven godterispising, og helst ikke før vi har stoppet på Hovdmoen. Unngå mat og snacks som smuler mye, f.eks. potetgull/popkorn.

– Det er ikke lov å vandre i bussen, og det er påbud om å bruke sikkerhetsbelte. Det finnes toalett på bussen til bruk i nødstilfeller.

* Da det er mye bagasje som skal med er det ønskelig at man pakker i myke bager/sekker. Altså ikke kofferter av hardplast eller sekker med meis. Tenk også igjennom hvor mye som er nødvendig å ha med (se pakkeliste).

* Det blir tatt med strykejern til felles bruk

* Lommepenger: bruk sunn fornuft! Det er ikke mye å bruke penger på, men kan være greit å ha litt til ekstra mat/snacks i Sommarland og på St.Hans feiring lørdag kveld. I tillegg stopper vi på en fast-food restaurant på vei hjem hvor alle betaler selv. Det er i tillegg bestilt kveldsmat som vi tar med på bussen.

* Alle musikanter/drillere får en voksenkontakt som har ekstra ansvar gjennom helga. Ta kontakt med turkomite på post@tsmk.no dersom dere foreldre har behov for å gi beskjed om noe til ditt barns voksenkontakt.

* Gi beskjed på post@tsmk.no dersom ditt barn ikke er svømmedyktig. Viktig at voksenkontakten vet dette i forhold til bading i Sommarland.

* Mobiler og annet utstyr tas med på eget ansvar.

* Det settes av tid til bading /fritid etter konserten i Sommarland på lørdag og evt. litt bading på søndag.

Oppgaver:

* Hege og Randi utgjør matkomité. De tar kontakt med foreldre som ikke skal være med på tur om å bake pizzasnurrer.

* Marit og Karianne tar ansvar for at Tsmk t-skjortene og regntrekk blir tatt med.

* Åshild tar med en «krise-kit» til instrumenter.

* Thomas tar ansvar for fana. Duskebærere er Hilde og Kjersti.

 

Pakkeliste:

Liggeunderlag/luftmadrass, pute, sovepose, laken, toalettsaker, reisesyketablett for de som trenger det, klær, badetøy, håndklær, full uniform i merket dresspose, svarte sokker og svarte sko for musikerne, Tsmk t-skjorte for de som har dette hjemme (de andre får utdelt), instrument/drillstav, noteklipe, marsjhefte.

Ta også med en liten tursekk som man kan ha med på bussen og som kan brukes i Sommarland.

Vi oppfordrer igjen alle til å være nøysomme med pakkinga!

 

Vi gleder oss til tur!

Korps er gøy!!!

Hilsen Line, Thomas, Hilde og Kjersti i turkomiteen